Home Ontdek Freya Binnenin de Freya kantoren

Binnenin de Freya kantoren

Heeft u zich wel eens afgevraagd waar uw nieuwe Freya setje vandaan komt? Neem een kijkje in onze kantoren en ontdek het...

1_Eveden-office-building

Welkom bij Freya

De kantoren van Freya bevinden zich in het kleine stadje Desborough in het hartje van Engeland.

2.-Eveden-office-entranceV2.jpg

De korsetfabriek

We zijn extreem trots op dit erfgoed. Onze kantoren zijn gehuisvest in een korsetfabriek uit de jaren 20. Een gebouw vol chistorische charme.

3_Eveden-design-department2

Waar de magie begint

De Freya ontwerpers zijn altijd hard aan het werk om de collecties te maken waar u zo van houdt. Benieuwd naar de volgende innovatie? Wij ook...

5_Eveden-sample-room

Handwerk

De naaimachines zijn centraal in het gebouw gesitueerd. Hier worden de Freya ontwerpen voor het eerst tot leven gebracht als proefstukken.

6_Brother-sewing-machine

De perfecte pasvorm

Als het proefstuk af is, worden er uitgebreide tests uitgevoerd zodat we elke keer een perfecte pasvorm kunnen garanderen. Voor een nieuw model kunnen deze tests tot 6 maaden tijd in beslag nemen!

5.-Eveden-london-showroom.jpg

De toonzaal

Naast onze prachtige toonzaal in Londen hebben we ook in het Freya hoofdkantoor een showroom waar alle collecties hangen. Zo kunnen we pronken met wat we doen.

8_Eveden-top-floor-office

Op de hoogte blijven

Op de tweede verdieping zit ons marketing team dat u geïnformeerd houdt over alle Freya ontwikkelingen. Volg ons om de nieuwtjes als eerste te lezen.

9_Eveden-customer-services

Een geweldige klantendienst

Het vriendelijke team van de klantendienst werkt de klok rond om te zorgen dat Freya liefhebbers van over de hele wereld bij ons terecht kunnen.

10_Eveden-warehouse-products

Onderweg naar u

Tegenover het hoofdgebouw ligt ons drukke magazijn. Hier begint Freya haar weg naar u...