Home Ontdek Freya

Ontdek Freya

We helpen vrouwen al een aantal jaren om zich even geweldig te voelen als ze eruit zien. Hier krijgt u alle informatie over onze geschiedenis, onze klassieke reclamecampagnes en wat er in de Freya kantoren gebeurt.


Discover Freya Ad

Freya's reclamecampagnes

Als je fantastische producten hebt die vrouwen laten stralen, dan wil je dat van de daken schreeuwen. Daarom bedenken we altijd reclamecampagnes die opvallen. Van plasticine werelden en sneeuwlandschappen tot Spotify sensaties, ontdek hoe we de wereld over Freya aan het praten krijgen.


Bekijk onze reclames
Inside Freya

Binnenin de Freya kantoren

Werp een blik achter de schermen. We openen de deuren van het Freya hoofdkantoor. Dit is uw kans om een blik te werpen op de nieuwe modellen terwijl ze worden ontworpen, geproduceerd, gepromoot en losgelaten op de wereld.


Kom binnen
Freya Design

Design

Modellen die uw vormen accentueren. Designs die u ongelofelijke ondersteuning geven en er schitterend uitzien. Er kruipt veel werk in elk Freya product. Hier kunt u ontdekken hoe onze ontwerpers te werk gaan, wat hen inspireert en hoe ze hun geweldige ideeën werkelijkheid maken.


Neem een kijkje
Freya Timeline

Tijdlijn

Freya wil dat vrouwen zich fenomenaal voelen. Freya wijdt zich sinds 1998 aan deze missie en sindsdien heeft het ene geweldige idee tot het andere geleid. Nieuwe modellen, nieuwe lingerie, zwemkledij met behamaten, sport ondergoed, lougewear... En dan hebben we het nog niet eens over alle nieuwe manieren om onze boodschap over een perfecte pasvorm de wereld in te sturen in dit digitale tijdperk. Bekijk onze tijdlijn om te ontdekken hoe Freya de ene krachttoer na de andere uithaalde.


Ontdek ons verhaal

 

Vorige Volgende